De stretchtent is een hele mooie eigentijdse overkapping in het assortiment van Tomassa. Het is een stoere, stijlvolle en veelzijdige overkapping, welke te vormen is naar elke gewenste vorm. Afhankelijk van de setting van uw (buiten)evenement, festival, bruiloft, babyshower, opening, beachparty, ibizastyle feest of partijen kunnen de tenten open, half open of gesloten gesplaatst worden. De mogelijkheden zijn hierin oneindig!

Stretchtent bruiloft

Een van de meest gebruikte toepassingen van een stretchtent is het gebruik op een bruiloft. De mogelijkheden zijn hiermee enorm groot en dit levert een zeer mooie en luxe uitstraling op. Daarnaast kunt u met behulp van licht in de avonduren de tent zeer mooi en uniek verlichten. Klik op bovenstaande titel voor een verdere uitleg en sfeerimpressies.

Stretchtent festival

Een stretchtent kan daarnaast uitstekend voor een festival gebruikt worden. Dit geeft namelijk een zeer open uitstraling met een eigentijds karakter. Daarnaast zorgt het ervoor dat, mits het weer omslaat, het festival nog altijd een succes is. Wanneer u op bovenstaande titel klikt vindt u een uitgebreidere uitleg met daarbij enkele sfeerimpressies.

Flextent

Een andere benaming voor een stretchtent is de flextent. De benaming geeft al aan wat de tent in dit geval inhoudt. Doordat het zeil te vormen is naar iedere gewenste vorm, is de tent zeer flexibel in te zetten op iedere mogelijke locatie. De flextent is dan ook een van de meest verhuurde tenten in ons assortiment. Neem een kijkje in onze prijslijst onder aan de pagina en schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie.

Bedoeïenentent

Een stretchtent wordt ook regelmatig een bedoeïenentent genoemd. Gezien de lastige spelling, wordt dit ook vaak een bedouintent of bedoeinentent geschreven. Deze benaming komt van de bedoeïenen af. Deze Arabische woestijnbewoners leven in tenten, welke de vorm hebben van een stretchtent. Deze bedoeïenententen zijn dus ook zeer geschikt om een Arabische sfeer aan een evenement te geven. Voor meer prijsinformatie kunt u onder aan de pagina een kijkje in onze prijslijst nemen en u kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Stertent

De benaming stertent komt van de vorm van de tent af. Een stertent is een toepassing van de stretchtent. Hierbij worden de uiteinden van de stretchtent tot aan de grond gespannen in de vorm van een ster. Dit geeft een zeer mooi effect mee, waardoor de stertent ideaal is voor bijvoorbeeld een bijzondere belichting in de avonduren. Onder aan deze pagina vindt u de prijslijst en uiteraard horen wij het graag van u mocht u hier verder vragen over hebben.

Stretch tent prijzen

Vanaf € 8.- per m2.
– Incl. op en afbouw
– Excl. transportkosten
– Excl. meerwerk
– Excl. btw