Aluhal is een afkorting voor aluminium hal en geeft daarbij direct prijs wat haar belangrijkste eigenschap is. Qua inrichting biedt de tenthal vele mogelijkheden dankzij de vrije overspanning van aluminium. In de tent bevinden zich geen steunpilaren, wat mogelijkheden creëert voor een effectieve inrichting en waardoor de aluhal ook wel een kadertent wordt genoemd. De tenten zijn standaard voorzien van opac zeil en naar wens te voorzien van een transparant dak. Ook toegangsdeuren en pushbardeuren behoren tot de mogelijkheden. Daarbij bestaat de mogelijkheid de tent van binnen te voorzien van een velum. De tenten zijn tevens te combineren met een in hoogte verstelbare systeemvloer. Dit alles zorgt ervoor dat er een gedegen accommodatie ontstaat voor een feesthal tijdens carnaval, kermis, festival, bruiloft, ijsbaan, winterevenement, bedrijfsfeest, sportevenement of beurs. In het menu en hieronder kunt u enkele toepassingen van mogelijkheden terugvinden.

Aluhal festival

Organiseert u een festival waarbij u zeker wilt zijn dat uw bezoekers droog staan? Dan is een aluhal huren bij Tomassa een ideale oplossing. Doordat de aluhal geen steunpilaren in het midden van de tent nodig heeft, kunt u iedere bezoeker een goed zicht op de artiest garanderen! Klik op bovenstaande titel voor meer informatie over een festival toepassing van de aluhal.

Aluhal bedrijfsevenement

Voor ieder bedrijfsevenement, zoals een congres, is de aluhal een ideale oplossing. Door de grootte en de rechthoekige vorm van de hal kunt u zowel veel zitplaatsen en een podium kwijt, als wel statafels voor een moment om te socializen. U kunt op bovenstaande titel klikken wanneer u meer informatie over de toepassingen op verschillende bedrijfsevenementen wil ontvangen!

Alu tent

Een alu tent, een ander woord voor een aluhal, is dus de ideale oplossing wanneer u een ruimte zo efficiënt mogelijk wilt benutten. Deze vrijstaande constructie van aluminium is niet alleen op vrijwel ieder terrein te plaatsen, maar door zijn modulaire uitvoering ook naar behoefte uit te breiden en dus multifunctioneel.

Grote partytent

In principe is een alu tent of aluhal dus een grote partytent met een aluminium constructie. Tomassa biedt verschillende maatvoeringen, namelijk 10 meter breed en 15 meter breed te verlengen met modules van 5 meter en 3 meter.

Prijslijst

Prijs op aanvraag.