Pagodetent

De pagodetent is door zijn speelse uitstraling een gegarandeerd succes voor een feestelijk evenement. Door de dakvorm wordt uw locatie in een handomdraai uniek. Tomassa biedt verschillende maatvoeringen zoals 3,5×3,5 meter, 5×5 meter en 7,5×7,5 meter. Deze tent is, al naar gelang de wens van de klant, ook te combineren met een alu tent wat hem voor talloze doeleinden inzetbaar maakt. Ook de systeemvloer is in deze tent toepasbaar. Een velum voor in de pagode is op aanvraag verkrijgbaar. Doordat er geen steunpalen zijn, kunt u de ruimte optimaal benutten. Ook in ons assortiment hebben we de zeshoek met glazen wanden. Met zijn grote oppervlakte van 65 m2 en glazen wanden rondom, biedt hij een optimaal zicht over de (event)locatie. Deze tent is voorzien van een cassettevloer.

Pagodenten festival

De pagodetent heeft een speciale dakvorm en heeft daarnaast door de constructie geen palen in het midden van de tent ter ondersteuning nodig. Deze twee kenmerken zorgen ervoor dat de pagodetent ideaal is voor een festival. Daarnaast kunt u verschillende modules aan elkaar koppelen, waardoor de mogelijkheden enorm zijn. Klik op bovenstaande titel voor een verdere uitleg en sfeerimpressies van deze toepassing van de pagode tent.

Pagodetent bruiloft

Door de speelse uitstraling van de dakvorm van de pagodetent, leent deze tent zich uitstekend voor een feestelijk evenement als een bruiloft. Aangezien een bruiloft om veel gasten gaat, is het daarnaast enorm handig dat de pagodetent zo groot gemaakt kan worden als u zelf wilt. Wanneer u op bovenstaande titel klikt, kunt u meer informatie en enkele sfeerimpressies van een pagodetent voor bruiloften vinden.

Plooibare partytent

Een pagode tent wordt ook vaak gezien als een plooibare partytent. Dit komt door de dakvorm van de pagode tent. Een plooibare partytent kan een goedkopere tent betreffen, maar ook een professionele uitvoering, welke u bij ons kunt vinden. Met deze plooibare partytent of pagode tent, is uw evenement verzekerd van een droge en geslaagde editie!

Pagodetent kopen

Wanneer u een pagodetent vaker nodig heeft, kan het zeer interessant zijn een pagodetent te kopen in plaats van te huren. Uiteraard kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Aangezien de mogelijkheden enorm zijn, zullen wij altijd een prijs voor u op maat maken. Voor uw eigen beeldvorming: De pagodetent 5×5 meter is de meest gekozen grootte voor een module, maar uiteraard kunt u bij ons ook voor andere afmetingen en opties terecht. Prijs op aanvraag.

Pagodetent verhuur

Uiteraard kunt u ook voor het huren van een pagodetent bij Tomassa terecht. Prijs op aanvraag.

De pagodetent is door zijn speelse uitstraling een gegarandeerd succes voor een feestelijk evenement. Door de dakvorm wordt uw locatie in een handomdraai uniek.